Selecteer een pagina

LOFF ADVOCATEN

HET JURIDISCH VERLENGSTUK
VAN JE ONDERNEMING

Alex Prascevic

Advocaat, Partner

 

Cliënten en collega’s noemen Alex een professional, creatief, doelgericht met een ondernemende mindset. Meest recent was hij Hoofd Juridische Zaken bij Koninklijke Grolsch en Asahi France (beide onderdeel van de internationale Asahi Group) en stuurde hij gedurende zes jaar het juridische team aan. In die rol was hij onder meer eindverantwoordelijk voor alle juridische en compliance aangelegenheden in Nederland en Frankrijk.

Alvorens Alex deze positie bij Grolsch is gaan bekleden was hij legal counsel en advocaat bij een regionaal advocatenkantoor. Alex is bedreven in het doelgericht adviseren, het onderhandelen als ook in het procederen bij rechtbanken en gerechtshoven.

Zijn voormalige rollen in het bedrijfsleven en advocatuur geven Alex een uitzonderlijke en praktijkgerichte kijk op de juridische uitdagingen waar cliënten in het dagelijks leven mee geconfronteerd worden.

Alex heeft zijn Master of Laws behaald aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft daarna nog diverse postdoctorale opleidingen gevolgd, waaronder de Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden. Ook heeft hij geschreven voor juridische vakbladen.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Alex is ten aanzien van het rechtsgebied huurrecht opgenomen in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

EEFJE RUITER

Advocaat, Partner

 

Zakelijk en analytisch, creatief en verrassend, onderhandelaar en dealmaker. Eefje gebruikt haar gezond verstand om problemen op te lossen en concentreert zich daarbij op feiten, verantwoording en diepgaande kennis. Ze denkt eerder in overleg dan in procederen, ze werkt liever samen dan tegen.

Jarenlang was ze verbonden aan Koninklijke Grolsch als advocaat en Hoofd Vastgoed. In laatstgenoemde rol was ze verantwoordelijk voor een omvangrijke vastgoedportefeuille, waarbij ze leiding gaf aan het Vastgoed team en zich voornamelijk richtte op verantwoorde en duurzame groei van het rendement. Het aangaan en uitonderhandelen van huurovereenkomsten, het voeren van huurprijs­herzienings­procedures en aankoop en verkoop van vastgoed was daarbij dagelijkse kost. Ze begrijpt de business en is professional op het gebied van huurrecht, horecarecht en contractenrecht, maar adviseert jou bovenal het liefst in het vinden van de beste totaaloplossing voor je vraagstuk.

Eefje heeft haar Master of Laws behaald aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daarna heeft ze nog diverse juridische en vastgoed gerelateerde opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de opleiding Assetmanagement aan de Amsterdam School of Real Estate.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Eefje is ten aanzien van het rechtsgebied huurrecht opgenomen in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.